Brinemo o zaštiti vaše privatnosti. Zbog toga čuvamo maksimalnu poverljivost vaših ličnih podataka.

Lični podaci su svaka informacija koja vas direktno ili indirektno identifikuje. U ovoj Politici zaštite ličnih podataka objašnjavamo vrstu ličnih podataka koje prikupljamo, kako se vaši podaci obrađuju, mere bezbednosti koje primenjujemo i vaša prava.

Poštujemo evropske i francuske propise o zaštiti ličnih podataka i privatnosti ((EU) 2016/679 Evropskog parlamenta i Saveta od 27. aprila 2016. i izmenjenu verziju francuskog zakona o zaštiti podataka ( Informatikue & Libertes ) br . 78-17 od 6. januara 1978. godine).

ISISPHARMA je opremljena IT sistemom za prikupljanje i obradu ličnih podataka korisnika (posetioci veb stranice, korisnici naših proizvoda). Naša Politika zaštite ličnih podataka pruža informacije o tome kako Isispharma, uz pomoć svojih partnera, obrađuje vaše podatke o pregledanju i lične podatke kada koristite našu veb stranicu ili naše usluge.

Kompanije Devavrin Cosmetics Group koje mogu biti navođene da obrađuju vaše lične podatke su sledeće:

 • Isispharma France SAS, 29 avenue de la Marne, Parc des 3 Chenes – 59290 Vaskuehal, Francuska
 • TLM Dermato, 29 rue Maurice Flandin, Immeuble Le Forum – 69003 Lion, Francuska
 • Isispharma Gmbh, Bahnhofstrasse 12 – 3900 Brig, Švajcarska
 • Isispharma Maroko, br. 62, Forum Bab Abdelaziz, ugao Bd d’Anfa – Kazablanka, Maroko
 • SISCOL Farma, Bogota DC, 814, Kolumbija
 • Isispharma Derma SRL, 25 Strada Emil Racovita, Sectorul 4, Bukurešt, Rumunija.

Vaši lični podaci takođe mogu biti otkriveni našim poslovnim partnerima za komercijalne, marketinške ili promotivne akcije koje se sprovode na konvencionalne ili automatizovane načine.

Možemo da ažuriramo našu Politiku u bilo kom trenutku i ove izmene će odmah stupiti na snagu. Stoga vas pozivamo da redovno konsultujete ovaj tekst kako biste bili sigurni da imate na raspolaganju najnovije informacije.

Korišćenjem naše veb stranice prihvatate uslove ove Politike i ovlašćujete nas da prikupljamo, koristimo i otkrivamo vaše lične podatke u skladu sa ovom Politikom. Ova Politika se primenjuje na sve lične podatke koje nam direktno ili indirektno dostavite. Ako se ne slažete sa uslovima ove Politike, pozivamo vas da ne koristite našu veb stranicu.

Obrada podataka i primaoci ličnih podataka

Informacije koje se tiču vas koje smo prikupili biće obrađene u svrhu ispunjavanja i analize potraživanja i zahteva koje uputite putem naše veb stranice. Ove informacije uključuju vašu adresu e-pošte, kućnu adresu, broj telefona i podatke o pregledanju vašeg računara.

Ovi podaci se mogu obrađivati, potpuno anonimno, za potrebe kreiranja poslovne statistike.

U skladu sa evropskom regulativom, ISISPHARMA garantuje da lični podaci neće biti preneti u zemlje koje nisu u skladu sa Evropskom opštom uredbom o zaštiti podataka.

Mi smo primaoci ličnih podataka koje dajete kada pristupate i koristite našu veb lokaciju ili naše usluge. Drugim rečima, ove podatke podležu upotrebi mi i gore pomenute kompanije Devavrin Cosmetics Group kako bismo vam pružili usluge koje ste tražili ili informacije u vezi sa našim uslugama ili ponudama.

Podaci se prenose, samo na vaš zahtev ili uz vašu izričitu saglasnost, trećim licima kako bi oni mogli da obrađuju podatke ili da eksternalizuju obradu podataka. Primaoci podataka mogu uključivati naše partnere, Marketplaces, banke, pružaoce logističkih usluga i prevoznike, organe za borbu protiv prevara, poslovne partnere, marketinške agencije i agencije za odnose s javnošću ili host veb-sajta.

Prikupljanje podataka i mogući prenos podataka imaju za cilj:

 • Borba protiv prevare i poštovanje zakonskih obaveza.
 • Upravljanje telefonskim pozivima, bilo kakvim snimcima poziva i slanjem pošte u pošti.
 • Personalizovanje sadržaja veb lokacija i mobilnih aplikacija.
 • Izvođenje održavanja ili tehničkih operacija na veb lokaciji.
 • Prikupljanje recenzija kupaca.
 • Hosting.

Period čuvanja ličnih podataka i pravo pristupa i pravo na ispravku

Period čuvanja podataka varira u zavisnosti od svrhe obrade.

Kao takvi, podaci koji su potrebni za ispunjavanje naših zakonskih obaveza čuvaju se tokom perioda koji je neophodan za ispunjavanje naših zakonskih obaveza, u skladu sa periodima određenim zakonom. Na primer, za potraživanja u vezi sa upotrebom proizvoda, ovaj period je deset godina nakon poslednjeg puštanja na tržište navedenog proizvoda.

Za sve ostale zahteve, podaci se čuvaju tri godine (prijave, upiti za informacije o proizvodu…).

Za kolačiće, period čuvanja je trinaest meseci.

Podaci prikupljeni iz naših statističkih studija su anonimni i mogu se čuvati onoliko dugo koliko je potrebno da ih koristimo.

Imate pravo pristupa, pravo na ispravku, prenosivost podataka, brisanje i ograničavanje obrade vaših podataka.

Možete zatražiti dodatne informacije o obradi podataka, uložiti prigovor na obradu podataka koji se odnose na vas ili ostvariti svoja prava u bilo kom trenutku tako što ćete napisati e-poštu na fsulmon@isispharma.com .

Takođe možete podneti zahtev francuskom organu za zaštitu podataka ( CNIL ).